You are currently viewing Sinnenas afton

Sinnenas afton

Äntligen är det dags för Sinnenas Afton igen!

När?
Tisdag 5 april 2022, kl. 17.30-19 (eller tills vi tröttnar!)

Var?
Tillsammans skapar vi en sinnlig kväll på skolgården. I år kommer vi inte ha öppet hus eller vernissage inomhus som inledning utan kvällen startar direkt utomhus på skolgården kl 17.30.

Vad?
Föräldraombuden får utskickat information och förslag på olika aktiviteter som besökarna kan få ta del av, allt från praktiska stationer hos lågstadiet som att kasta boll i hink, ansiktsmålning och potatisstafett till 4-5´s mer abstrakta inslag med musik och sagostund. De äldre eleverna har erbjudits olika försäljningsaktivitet för att kunna få intäkter till sin skolresa i åk 9, där alltså redan 6-7:orna börjar spara de intäkter som kommer in till dem under kvällen. (Om klassen delas följer hälften av pengarna med respektive grupp, föräldraombuden ansvarar för pengarna) Vill förskolan visa upp något utomhus/att se genom avdelningarnas fönster går det givetvis bra.


Mer information gällande klassens aktivitet för kvällen kommuniceras till er av föräldraombuden.

Varför?
Aftonen brukar vara välbesökt och uppskattad. Målet är att stärka gemenskapen på skolan genom att tillsammans uppleva olika saker med våra sinnen. Deltagande är helt frivilligt.


Väl mött!
/Styrelsen, genom Linda Lennström

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.