You are currently viewing Partiledarbesök

Partiledarbesök

Idag fick vi besök av Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni som är på skolturné för att informera sig om läget i skolan. Tillsammans med kommunalrådet Anna Svalander och Kamran Rousta från Grundskolenämnden fick hon träffa klasserna Venus 2-3 A och B samt 6-7 D och E som fick tillfälle att ställa frågor till henne. Hon berättade varför hon ville bli politiker och att hennes drömjobb som liten var att bli advokat. Politikerna fick en rundtur på skolan och lyssnade till skolledningen som berättade om vår verksamhet och avslutningsvis fick de med sig vår bildningsplan som handlar om hur vi arbetar montessoriskt med både miljö, pedagogen och materialet 🧒🏽👧🏼👶🏾

Vi välkomnar fler besök från politiker!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.