You are currently viewing Vinst i #10sekunder

Vinst i #10sekunder

När vuxna kör för fort utanför skolan sparar de faktiskt inte mer än max tio sekunder. Vad hinner de egentligen göra på den tiden? 

Det tog Plejaderna 4-5 A reda på genom att spåna idéer, filma och på så sätt vara med i tävlingen #10sekunder som NTF Väst anordnar. Och de kom på andraplats med första videon nedanför här “Hej, hejdå” och belönas därmed med ett ett hisnande besök på klätterbanan i Buaskogen. Stort grattis!

Bakgrunden till tävlingen handlar om att NTF Väst vill få igång diskussionen om fortkörningen utanför våra skolor. När NTF Väst har mätt hastigheten utanför skolor i Västsverige ser det alltid likadant ut – ungefär hälften av bilisterna kör för fort, trots att de bara sparar några få sekunder.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.