You are currently viewing Vinst i #10sekunder

Vinst i #10sekunder

När vuxna kör för fort utanför skolan sparar de faktiskt inte mer än max tio sekunder. Vad hinner de egentligen göra på den tiden? 

Det tog Plejaderna 4-5 A reda på genom att spåna idéer, filma och på så sätt vara med i tävlingen #10sekunder som NTF Väst anordnar. Och de kom på andraplats med första videon nedanför här ”Hej, hejdå” och belönas därmed med ett ett hisnande besök på klätterbanan i Buaskogen. Stort grattis!

Bakgrunden till tävlingen handlar om att NTF Väst vill få igång diskussionen om fortkörningen utanför våra skolor. När NTF Väst har mätt hastigheten utanför skolor i Västsverige ser det alltid likadant ut – ungefär hälften av bilisterna kör för fort, trots att de bara sparar några få sekunder.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.