BLI EN AV OSS

BLI EN AV OSS

 Vill du att ditt barn ska gå här?
 Vill du jobba hos oss?
OM OSS

Malmen Montessori

Vi sätter stort värde på våra engagerade barn, personal och föräldrar som hela tiden får oss att tänka framåt, långsiktigt och förnya oss – men med foten väl förankrad i montessoripedagogiken.

"Trots att vi bodde ca 15 km från skolan valde vi Malmen som förskola och ångrade aldrig oss! Vi är supernöjda med skolan och särskilt med avdelningen och personalen där. Vår son utvecklades jättebra och lärde sig språket bra."
Leila
förskoleförälder
"Jag tycker att undervisningen på skolan är väldigt bra och att man tar tag i kränkande och mobbande situationer väldigt bra. "
Noah
ÅK 8
"Det som utmärker att arbeta som lärare på Malmen Montessori är sättet att se på barnet och undervisning. Att få vara en del av en pedagogik som tror på barnet och dess inre drivkraft och barnets möjligheter att självständigt erövra nya färdigheter är fantastiskt. Dessutom finns det en otrolig styrka i att arbeta i arbetslag som vi gör här på Malmen Montessori med mycket tid avsatt till att såväl samplanera som reflektera."
Rebecca Johansson
pedagog F-3
"Vi är mycket nöjda med skolan. Tycker särskilt om begränsningen av användandet av mobiltelefoner. Det ger lugn och studiero."
John
SKOLFÖRÄLDER
"Den stora anledningen till att jag trivs och är kvar på Malmen Montessori efter nästan 10 år är den professionella inställningen till undervisning som jag tycker att vi har. Jag känner fortfarande att jag utmanas och utvecklas. Detta är en arbetsplats som präglas av glädje och viljan att göra kunskapsbildning för eleverna till något som inte handlar om att göra färdigt uppgifter utan att lära “på riktigt”. "
Mikael Friberg
pedagog 7-9
"Jobbet som förskollärare på Malmen Montessori ger mig förutsättning att kunna följa barnens utveckling. Genom montessorimaterialet och den förberedda miljön kan jag erbjuda utmaningar för varje barn. Malmen Montessori ger även mig som pedagog möjlighet till att utveckla min egen kompetens.
Ulrika Fredriksson
pedagog FÖRSKOLAN