BLI EN AV OSS

BLI EN AV OSS

 Vill du att ditt barn ska gå här?
 Vill du jobba hos oss?
OM OSS

Malmen Montessori

Vi sätter stort värde på våra engagerade barn, personal och föräldrar som hela tiden får oss att tänka framåt, långsiktigt och förnya oss – men med foten väl förankrad i montessoripedagogiken.

"Trots att vi bodde ca 15 km från skolan valde vi Malmen som förskola och ångrade aldrig oss! Vi är supernöjda med skolan och särskilt med avdelningen och personalen där. Vår son utvecklades jättebra och lärde sig språket bra."
Förälder
till barn i förskolan
"Jag tycker att undervisningen på skolan är väldigt bra och att man tar tag i kränkande och mobbande situationer väldigt bra. "
Elev
ÅK 8
"Vi är mycket nöjda med skolan. Tycker särskilt om begränsningen av användandet av mobiltelefoner. Det ger lugn och studiero."
Förälder
F-9
"Det som utmärker att arbeta som lärare på Malmen Montessori är sättet att se på barnet och undervisning. Att få vara en del av en pedagogik som tror på barnet och dess inre drivkraft och barnets möjligheter att självständigt erövra nya färdigheter är fantastiskt. Dessutom finns det en otrolig styrka i att arbeta i arbetslag som vi gör här på Malmen Montessori med mycket tid avsatt till att såväl samplanera som reflektera."
Rebecca Johansson
pedagog i F-3